Välkommen Prodma AB & Electrolux Logistics AB – Mariestad!
Det är full fart i lokalerna på Göteborgsvägen 11, där det den senaste tiden varit en del förändringar då det lokala bolaget Prodma AB tar över ungefär halva fastigheten i och med månadsskiftet april/maj 2017. Electrolux Logistics AB kommer att fortsätta verka i de övriga lokalerna.

Skaraborgs Städ AB är mycket glada över att i dagarna ha tecknat avtal med såväl Electrolux Logistics AB, som med Prodma AB, och således får förtroendet att leverera lokalvård och servicetjänster till samtliga fastigheter på Göteborgsvägen 11, fr.o.m. den 2/5.

Vi tackar stolt Prodma AB och Electrolux Logistics AB för visat förtroende,
och ser med spänning fram emot att följa båda bolagens utveckling, och vårt kommande samarbete!

www.prodma.se

www.electroluxgroup.com/sv/