Specialservice

Vi utför allt från allt från golvvård och fönsterputs till industristäd och högtryckstvätt. Helt enkelt ett brett urval av olika specialservicetjänster för att kunna täcka alla våra kunders olika behov.

Dessutom erbjuder vi en rad special- och saneringstjänster, alla de där tunga och ibland även farliga tjänsterna du inte bör, eller kan, göra själv. Det kan röra sig om allt från sanering till tvätt och städning av utrymmen och platser som kan innebära stora risker, såsom städ och tvätt av tak, fasader och byggen.

Specialservice innefattar bland annat bygg-, stor-, industri- och flyttstädning. Vi har myndighetstillstånd och specialutbildad personal för att utföra sådana saneringar
Den kan även innefatta uppdrag såsom fasadtvätt, målning, byte av lysrör, tvättning av tak / altaner, rengöring av diverse maskiner inom industri, reparationer med mera. Vi har en bred kompetens inom dessa områden och kan lösa det mesta.

Uppdragen utförs med stor flexibilitet, kompetens, snabbhet och service. Vi kan med kort varsel utföra uppdrag av betydande storlek.

Kontakta oss i dag, så kan vi berätta om hur vi kan hjälpa dig mer med specialservice och övriga tjänster.