Grunden till familjeföretaget är den fönsterputsverksamhet vår farfar Jakob Pethrus startade i Mariestad i början av 70-talet. Företaget övertogs av vår far Anders Pethrus och idag är det vi bröder Fredrik, Gustav och Magnus Pethrus som äger och driver företaget. Med ett aktivt ägarskap och en filosofi att finnas nära våra kunder, har vi idag en stark lokal förankring på de orter vi är verksamma. Därför kan vi ge god service och ett stort engagemang gentemot våra kunder.

Skaraborgs Städ är en totalleverantör inom städ och service, där hemservice utgör ett eget affärsområde. Hemservice har över 500 fasta kunder och av företagets totalt ca 375 anställda, arbetar idag ca: 25 personer med detta.

Vi erbjuder skräddarsydda tjänster och kostnadseffektiva lösningar. Stora som små uppdrag utförs med flexibilitet, kompetens, snabbhet och service. Vår målsättning är att erbjuda våra kunder rätt kvalitet med största möjliga hänsyn till miljön. För att kunna uppfylla detta har vi ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001.