I dag är det en väldigt speciell dag, det är ju inte ofta man får tillfället att uppmärksamma någon som varit med oss i företaget i 40 år!

Jag har i dag varit hemma hos Mari med smörgåstårta och kakor för att fira/uppmärksamma hennes 40 år hos oss. Såklart passade vi på att vara lite nostalgiska för det finns ju helt klart en hel del roliga händelser och historier som hänt under alla dessa år.

Mari är faktiskt företagets första administratör och började jobba åt min pappa 1982. Mycket har som sagt hänt sedan dess, det är ju fantastiskt att Mari varit oss trogen så länge. Man kan lugnt säga att Mari kan Skaraborgs Städ utan och innan och under alla år jag själv varit med så är det just Mari man frågat om man behövt veta något. Kan säga att det inte är många gånger man inte fått svar.

På något sätt har Mari lagt ribban och kanske till och med på något sätt ”fostrat” många av oss som arbetar på huvudkontoret vilket gett en stor trygghet och stabilitet för hela organisationen.

Jag själv gick i ”Maris skola” när jag började sommarjobba på kontoret och även senare och jag kan lova att den skolan var bra!

En bättre förebild kring våra värdeord som är Pålitlighet – ansvar – kompetens – engagemang -tillgänglighet är det svårt att hitta, och för mig och många andra, så är Marie ”Skaraborgs Städ” på något sätt.

Tack för dessa 40 år Mari! Vi räknar ju inte med att du ska lägga 40 till på oss men ser fram emot många fina år till.

”Grattis på 40-årsdagen”

 

//Fredrik Pethrus, VD