Tidigare i år hälsades Karlstads stadspark välkomna som ny kund till Städtjänst Värmland. Vi är mycket glada att vårt dotterbolag får städa i den natursköna Mariebergsskogen och från och med början av februari levereras städning av både personalutrymmen och offentliga miljöerna till den otroligt vackra parken.

Mariebergsskogen är en unik park mitt i centrala Karlstad, här kan du leka, lära och upptäcka naturens stilla lugn samtidigt som du möts av Sveriges många lantdjur. Parken är fylld av fantasi och här finner du upplevelser för alla sinnen, helt enkelt det perfekta utflyktsmålet för hela familjen. Mariebergsskogen är fylld av platser som är värda att utforska, bland annat får du en unik upplevelse från parkens lekplatser, badplatser och museum, eller varför inte känna historiens vingslag mellan de olika kulturbyggnaderna?

Denna idylliska och kulturhistoriska miljö är helt klart värt ett besök under semestern. Parken är öppen alla dagar, året om och har fri entré för alla åldrar. Besök gärna Mariebergsskogens hemsida för att se kommande händelser i parken.