Upplev våren genom rena fönster!

Efter en lång, mörk och mulen vinter har vi sluppit se all smuts och damm som samlats på våra fönster. Men nu, när vi går mot ljusare tider och solen börjat lysa så smått, gör de smutsrandiga fönstren sig påminda igen. Sitter du och tittar ut i smutsiga fönster på din arbetsplats? Vi kan hjälpa dig!

Boka fönsterputs redan idag

Vi har lång erfarenhet vad gäller fönsterputs, oavsett om det gäller en enplansvilla eller en glasbeklädd skyskrapa. Hos oss bokar du fönsterputs antingen för enstaka tillfällen, eller som en regelbunden tjänst.

Rena fönster ger längre livslängd

Våra fönster utsätts dagligen för en mängd olika partiklar. Det kan vara allt från pollen och damm till föroreningar. Det mycket varierande klimatet i Sverige påverkar också våra fönster negativt. När fönster blir blöta av regn bildas det så småningom avlagringar av bland annat kalk. Putsar vi inte våra fönster regelbundet utan istället låter smutsen sitta på för länge, kan det till slut etsa sig fast. Smutsen blir då nästintill omöjlig att få bort. Det är därför väldigt viktigt att underhålla och rengöra. Med en rutin på fönsterputs blir det alltså inte bara trevligare utsikt, det förlänger även fönstrets livslängd!

Tips till dig som älskar att putsa själv!

  • Putsa inte fönster i direkt solljus eller när det är för varmt ute. När glaset torkar för fort, bildas ränder och glaset känns inte rent. Bästa vädret för fönsterputs är därför en mulen dag!
  • Den perfekta årstiden för att putsa fönster är vår och höst. Ha bara koll på utetemperaturen – är det kallt behövs extra varmt vatten så att inte vattnet fryser på rutan under putsningen.
  • Om du inte har en fönsterskrapa hemma går det lika bra med en trasa. En mikrofibertrasa av bra kvalitet gör jobbet minst lika bra!

Läs mer om vår tjänst fönsterputs.