Göteborg

Städfirma i Göteborg

Letar du städfirma för städ i Göteborg med omnejd? Vi är ett ansvarsfullt och seriöst städbolag i Göteborg.

Skaraborgs Städ är ditt lokala städ – och serviceföretag.

Skaraborgs Städ är inte bara ett städbolag. Vi erbjuder en rad olika tjänster inom bland annat städ, återvinning, fruktservice och vaktmästeri.

När du låter våra medarbetare utföra våra olika arbetsplatstjänster, sparar ditt företag tid och energi som istället kan läggas på kärnverksamheten. 

Tack vare vår starka etablering i Göteborg, där vi har ett av våra kontor, har vi goda möjligheter att erbjuda företag eller organisationer i regionen en nära service.

Vårt arbete anpassats så att våra kunders behov alltid står i centrum, oavsett ditt företags storlek och bransch. Pålitlighet, ansvar, kompetens, engagemang och tillgänglighet, är nyckelord som vi gör vårt yttersta för att leva upp till. 

Städbolag med mer än städ

Oavsett om ni som företag är beläget i Göteborg, Kungsbacka, Mölndal, Kungälv, Lerum, eller annan ort i regionen och är på jakt efter kompletta städtjänster, eller enstaka serviceåtgärder, kan vi på Skaraborgs hjälpa er.

Vi utför idag städ åt allt från kontorsföretag till industrier, och såklart även åt privatpersoner som vill få mer tid över i vardagen. 

Tveka inte att kontakta oss för mer information om hur vi kan bistå er verksamhet.

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Skaraborgsstäd, en riktigt bra städfirma i Göteborg? Mejla ditt CV och personliga brev till Maria Bäckevik på maria.backevik@skaraborgs.se.

Vi siktar på att bli ditt självklara val som städbolag i Göteborg!

Kontaktuppgifter – Göteborg

E-post & telefon

Postadress

Skaraborgs Städ AB
Avillage
F.O. Petersons gata 6
421 31 Västra Frölunda

Besöksadress

F.O. Petersons gata 6
421 31 Västra Frölunda


Se vägbeskrivning

Kontaktpersoner

Mari Bergstrand

Teamledare