Jönköping

Städfirma som erbjuder städ i och runt Jönköping

Är du behov av städ och vill komma i kontakt med en seriös städfirma i Jönköping?

Skaraborgs städ erbjuder städtjänster i Jönköping med omnejd. Vi vill vara din städ– och servicepartner som hjälper ditt företag eller organisation med allehanda arbetsplatstjänster. Med ett av våra lokalkontor placerat i Jönköping kan vi erbjuda en nära service, vilket innebär flexibla lösningar utefter era behov. 

När vi har kommit överens om ett upplägg, utför vår personal uppdraget med kompetens och engagemang. Våra tjänster omfattar det mesta som företag inom vitt skilda branscher kan efterfråga inom städ m.m. 

De innefattar bland annat:  

  • Städservice
  • Desinficering
  • Fönsterputs
  • Golvvård
  • Industristäd

Utöver exemplet på de nämnda tjänsterna ovan erbjuder vi även en rad tilläggstjänster såsom växtvård, tvätthantering, mattservice, samt mycket mer. Naturligtvis tar vi gärna ett helhetsansvar för ett paket av lösningar, men åtar oss även enstaka uppdrag – det är du som kund som bestämmer.  

Om du är i behov av städtjänster i Jönköping, erbjuder vi allt du kan önska och lite därtill. Kontakta oss gärna för att diskutera alla våra tjänster inom städ och service. Vi gör alltid vårt yttersta för att hjälpa er! 

Skulle du vilja jobba hos oss på Skaraborgsstäd i Jönköping? Bifoga ditt personliga brev och CV till Ieva Kruminiene på ieva.kruminiene@skaraborgs.se.

 

 

Kontaktuppgifter – Jönköping

E-post & telefon

Postadress

Skaraborgs Städ AB
Kabelvägen 12
553 02 JÖNKÖPING

Besöksadress

Kabelvägen 12
553 02 JÖNKÖPING


Se vägbeskrivning

Kontaktpersoner

Wilma Ekström

Serviceledare (Tjänstledig)