Trollhättan

Städfirma i Trollhättan, Vänersborg och Uddevalla

Med ett av våra kontor i Trollhättan, kan vi som städfirma erbjuda flexibla städtjänster i hela Trestad regionen, vilket förutom Trollhättan även inkluderar Uddevalla, Vänersborg och närliggande platser.

Vi bistår alla typer av verksamheter, både kontorsföretag och industrier med den städservice som de är i behov av. Dessutom erbjuder vi flertalet tilläggstjänster exempelvis påfyllning av kontorsmaterial, fruktkorgar och desinficeringskit. 

Målet med verksamheten är att göra vardagen enklare för våra kunder, så att kan får mer tid över till det de gör bäst. Med allt det praktiska kring verksamheten ordnat av oss på Skaraborgs städ, kan även din verksamhet få en skjuts framåt. 

Med utgångspunkt från Trollhättan, har vi således möjligheten att hjälpa företag med mer eller mindre allt de önskar inom städ- och tilläggstjänster. Vi anpassar oss alltid efter våra kunders behov och tar oss an både stora och små uppgifter. 

Ett litet urval av alla våra tjänster: 

  • Städning 
  • Fönsterputs
  • Golvvård
  • Industristädning
  • Desinficering och desinfektion

Är du intresserad av att veta mer om våra tjänster och vad vi kan erbjuda er, kontakta oss så tar vi det därifrån. 

Är du intresserad av att arbeta hos oss på Skaraborgs städ i Trollhättan? Vi utvecklas hela tiden och söker nya medarbetare. Maila till Maria Bäckevik på maria.backevik@skaraborgs.se och bifoga ditt CV samt personliga brev så kontaktar vi dig.  Välkommen till mer än en städfirma.

Kontaktuppgifter – Trollhättan

E-post & telefon

Postadress

Skaraborgs Städ AB
Verkmästarevägen 9
461 37 TROLLHÄTTAN

Besöksadress

Verkmästarevägen 9
461 37 TROLLHÄTTAN


Se vägbeskrivning

Kontaktpersoner

Susanne Källqvist

Serviceledare

Marie Virtanen

Teamledare (Vik.)

Jessica Åkesson

Teamledare (För.ledig)