Ett varierat jobb
I serviceledarrollen får du chansen till ett mycket varierat jobb. Som serviceledare skall du först och främst se till att våra kunder är nöjda. Du följer upp hur arbetet löper på kontinuerligt och är lyhörd för att se och uppfylla kundens behov samt hittar möjligheter till merförsäljning. I ledarskapet ingår också rekrytering, anställning, upplärning och coachning av ditt team av lokalvårdare. Administrativt har du ansvar för schemaläggning, tidrapportering, anställningar samt övrig uppföljning och dokumentation i våra system. Till din hjälp finns teamledare som jobbar tillsammans med lokalvårdarna.

En arbetsgivare med möjligheter
Skaraborgs är ett väletablerat och anrikt företag, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit till att bli en ledande aktör i branschen. Tillsammans med Städtjänst Värmland, som är en del av koncernen, är vi över 800 medarbetare över stora delar av Götaland. Hos oss har du alltid möjlighet till kompetensutveckling och även styra hur du vill lägga upp ditt arbete. Kika gärna runt här på vår hemsida för att läsa mer.

Kvalifikationer
Den vi söker har erfarenhet av att leda och utveckla medarbetare. Vana från administrativt arbete och en god förmåga att uttrycka sig i både tal och skrift är viktigt. För att trivas i rollen bör du vara noggrann, positiv och ha en stor portion servicekänsla. Viktiga ord från vår värdegrund är pålitlighet, ansvar och engagemang – något du förväntas stå bakom som en del av vårt team.

Vi ser gärna att du har några års erfarenhet inom städbranschen och därmed praktisk vana av och kunskap om städteknik och dess olika metoder. Hotell- och restaurangbranschen kan också vara en lämplig bakgrund. Goda kunskaper i svenska språket samt körkort för bil är ett krav.

Men kom ihåg att vem och hur du är, är alltid viktigare än vad du jobbat med tidigare!

Vem trivs i rollen?
Med både kund- och personalansvar blir det intensiva arbetsdagar som aldrig ser likadana ut. Den som gillar variation, är trygg i sig själv, prestigelös och duktig på att motivera andra samt har förmågan att skapa relationer kommer att ha goda förutsättningar att trivas och lyckas i jobbet.

Antar du utmaningen och vill ha ett värdefullt jobb som bidrar till ökad trivsel hos våra kunder är du mycket välkommen med din ansökan.

Arbetstid
Tjänsten är en tillsvidareanställning med en arbetstid dagtid, heltid. Du kan börja snarast eller enligt överenskommelse. Kollektivavtal Serviceentreprenadavtalet mellan fackförbundet Fastighetsanställdas Förbund och Almega Fastighetsarbetsgivare.

Ansökan och kontakt
Jag heter Mattias Jansson och är regionchef här på Skaraborgs Städ i Lidköping. Har du frågor eller vill veta mer om tjänsten? Maila mig redan idag på mattias.jansson@skaraborgs.se

Ansökan sker via e-post till: rekrytering@skaraborgs.se

Märk ansökan med: ”Serviceledare”

Sista ansökningsdag: 2022-12-16 (Urval bland de som söker sker löpande och tjänsten kan komma att tillsättas före sista ansökningsdag.)