Vi tar hand om
ert företag

En väl fungerande städning är en grundförutsättning för en trivsam och trygg arbetsmiljö. Det är ett uppdrag som förtjänar att tas på allvar, en fråga om förtroende. Därför arbetar vi efter ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001, samtidigt som vi är auktoriserade av branschorganisationen Almega Serviceföretagen. Det innebär bland annat en garanti för att du alltid möter välutbildad och legitimerad personal – och att du kan vara säker på att vi arbetar med att ständigt förbättra oss mot allt tuffare kvalitets- och miljömål.

Skaraborgs Städ är ett familjeföretag i tredje generationen, som tack vare goda och långsiktiga kundrelationer vuxit till att bli en ledande aktör i branschen över stora delar av Götaland med över 700 medarbetare – alltid med en bevarad lokal förankring på alla våra verksamhetsorter. Vi är även rikstäckande genom vårt delägarskap i Servicecompagniet.

När du väljer Skaraborgs Städ får du en seriös och engagerad leverantör som följer spelreglerna – med råge. För oss är det självklart med kollektivavtal och kvalificerad fortbildning för all personal. Så skapar vi engagerade, kompetenta medarbetare med yrkesstolthet, laganda och en utpräglad känsla för service i alla tjänster vi utför. Välkommen att prova oss!