STORSTÄDNING
& FLYTTSTÄDNING

STORSTÄDNING

Då och då kan det kännas skönt att göra en ordentlig röjning därhemma. Få bort allt skräp ur garaget, så att cyklarna får plats. Tömma förrådet, som knappt går att öppna längre. Eller bara fräscha upp alla ytor ordentligt från grunden. Anlitar du oss på Skaraborgs Städ så blir det äntligen av – och fort går det, med skinande resultat.

Innan vi börjar vårt arbete vill vi att du plockar undan prylar, kläder, disk och så vidare för att vi ska kunna göra ett så effektivt arbete när vi är på plats. Har ditt badkar löstagbar front bör du också lyfta av den.

FLYTTSTÄDNING

I samband med flytt är det din skyldighet som utflyttande att lämna ifrån dig en välstädad bostad, inklusive biytor som garage och förråd. Det är ett tufft jobb att gå igenom varenda skrymsle, torka ur alla skåp och garderober, tvätta alla golv och så vidare – men Skaraborgs Städs duktiga medarbetare är proffs och vet hur en flyttstädning ska göras för att bli godkänd. Det enda du behöver tänka på är att se till att hemmet är tomt samt att kyl och frys är urplockade och avstängda och utdragna – resten sköter vi.

Hör av dig, så berättar vi mer!

Städtjänster berättigar till skattereduktion för hushållsnära tjänster, så kallat RUT-avdrag, med upp till 50 procent av kostnaden.

Alla våra tjänster