Tilläggstjänster

När vi ändå är och städar!

För våra befintliga kunder erbjuder vi en rad tilläggstjänster som gör vardagen enklare. En nyhet är vår handspritsautomat.

Vi erbjuder allt från mattservice, skötsel av växter och installation och service av kaffeautomater. Med våra tilläggstjänster sparar du både tid och pengar. Genom att utnyttja Skaraborgs breda utbud av produkter, tilläggstjänster och arbetsplatsservice kan du också slippa mycket administration.

 

 

Handspritsautomat

Handspritsautomat

Med en handspritsautomat på din arbetsplats visar du dina kunder och anställda att du tar hygienfrågor på största allvar. Vi erbjuder en rad olika modeller och tar naturligtvis hand om allt det praktiska, såsom påfyllning och service.

 

Desinficeringkit

I coronatider är städning och hygien viktigare än någonsin. Att regelbundet rengöra ytor såsom receptionsdiskar, dörrhandtag, hissknappar, kodlås, tangentbord, kaffemaskiner, är ett måste. Vi har därför tagit fram ett färdigt decinficeringskit – allt som du behöver för de extra städinsatserna.

 

Mattor

En snygg och ren entrématta ger dina kunder ett bra första intryck av ditt företag. Vi lägger in, rengör och vårdar dina entrémattor, så att de alltid ser fräscha ut.

 

Kaffeservice

Vi tar ett helhetsansvar för ditt företags kaffemaskiner, och kan på begäran även ansvara för att duka upp fika och frukost. Med våra tilläggstjänster inom kaffeservice blir det enklare än någonsin för dig och dina kunder att ta en fika.

 

Växter

Levande blommor ökar trivselfaktorn på din arbetsplats. Och visste du att växter också ökar inomhusluftens syrehalt? Vi förser ditt företag med växter som skapar en harmonisk och välkomnande atmosfär. Naturligtvis tar vi även hand om vattning och övrig skötsel.

 

Förbrukningsmaterial

Förbrukningsmaterial

För dig som tycker att det är krånglig att arrangera inköp och leverans av förbrukningsvaror, så som toalettpapper, tvål och pennor, erbjuder vi smidiga och flexibla lösningar.

 

Frukt

Frukt

Låt oss fylla på fruktkorgen på din arbetsplats! Fruktkorgar brukar alltid vara uppskattade inslag för såväl kunder som anställda. En frukt är ett utmärkt sätt att höja blodsockret på inför mötet eller den lite klurigare arbetsuppgiften.

 

Återvinning

Återvinning

Att återvinna och miljösortera upplevs av många som omständligt. Vi erbjuder därför smidiga tjänster inom återvinning och miljöhantering.

 

Tvätthantering

Låt oss se till att det alltid finns rena textilier för dig och din personal på arbetsplatsen. Vi på Skaraborgs har stor vana av att samla in och tvätta arbetskläder från en rad olika branscher.

 

Vaktmästeri

Skötseln av ditt kontor eller din fastighet blir enkel om du låter oss ta hand om arbetet. Vi ordnar med allt från att sköta den interna posthanteringen till att byta glödlampor. Kontakta oss för genomgång av era behov!