Fönsterputs

Fönsterputs är en klarsynt idé

Vi är experter på att putsa fönster. Att putsa fönster – det var så Skaraborgs Städ startade för snart femtio år sedan. Så du kan vara lugn för att vi har erfarenheten som krävs för ett bra resultat, oavsett om det gäller en glasbeklädd skyskrapa eller en enplansvilla.

Du väljer själv om du vill beställa fönsterputsning vid enstaka tillfällen, eller planlagt som prioriterad avtalskund.

Fönsterputs är en konst och alla som provat vet hur svårt det kan vara. Tack vare vår erfarenhet och metod så kommer dina fönster att bli renare än någonsin.

HÖGHÖJDSSTÄDNING
Förutom fönsterputs utför vi på Skaraborgs Städ även andra uppdrag på hög höjd, som till exempel högtryckstvätt, målning eller reparationer – våra medarbetare är vana vid besvärliga förhållanden och gör jobbet effektivt.

Vi finns etablerade med huvudkontoret i Moholm och kontor flera orter. I Skaraborg finns vi även exempelvis även i Herrljunga, Falköping, Lidköping, Mariestad och Skövde. I Västsverige i övrigt hittar du oss i Borås, Trollhättan, Tanumshede och Göteborg. Dessutom finns vi både i Småland, Närke och Värmland, bland annat i Jönköping, Karlstad och Karlskoga. Här hittar du ytterligare info om var vi finns.

Hör av dig så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med fönsterputsning, om fördelarna med att vara avtalskund – och mycket mer!

Alla våra tjänster