Städservice

Trivsam och trygg arbetsmiljö

En väl fungerande städning är en grundläggande förutsättning för en trivsam och trygg arbetsmiljö. Du som köper våra tjänster ska kunna lita fullt på att uppdraget blir korrekt utfört, med korrekta metoder – det är vårt löfte till dig.

Därför arbetar vi på Skaraborgs Städ efter ett integrerat kvalitets- och miljöledningssystem enligt ISO 9001 och ISO 14001, samtidigt som vi också är auktoriserade av branschorganisationen Almega Serviceföretagen.

Det innebär bland mycket annat en garanti för att du alltid möter välutbildad och legitimerad personal som använder moderna och effektiva metoder – och att du kan vara säker på att vi arbetar med att ständigt förbättra oss mot allt tuffare kvalitets- och miljömål.

Skaraborgs Städ arbetar med kunder i alla tänkbara branscher. Tack vare vårt nära samarbete med våra uppdragsgivare anpassar vi oss till varje enskilt uppdrags speciella krav och förutsättningar.

Inget jobb är varken för stort eller litet – du är alltid välkommen. Hör av dig, så berättar vi mer om hur vi kan hjälpa dig med städservice – och mycket mer!

Alla våra tjänster